Propostes d'actuació a mig i llarg termini per al petit comerç de Mollet 

Al Grup Municipal de Convergencia PDECat apostem molt fort pel comerç de proximitat, com hem fet sempre!

Comerç de barri: A Convergencia PDECat volem recolzar el comerç de barri amb fets.

Solucions consensuades: Perquè el producte local és l'essència del comerç de barri, volem trobar solucions consensuades amb l'Ajuntament i tots els comerciants, tant a nivel individual com amb les seves associacions.

Aprovació del Pla Integral Comercial: Pensant en el petit comerç de proximitat, i com a conseqüència d'una esmena presentada per Convergencia PDECat, el Ple de l'Ajuntament del passat mes d'abril, va aprovar l'elaboració d'un Pla Integral Comercial de Mollet del Vallès.

Finançament del Pla: Defensant el comerç de barri, des de Convergència PDECat, hem negociat amb el govern municipal que s'inclogui al proper pressupost municipal una partida de 20.000 € per desenvolupar aquest Pla Comercial per a tota la ciutat i 15.000 € addicionals per fer un programa a curt termini de dinamització del Mercat Municipal i del comerç de la ciutat.

Desenvolupament del Pla

Per Convergència PDECat, el Pla Integral Comercial de Mollet del Vallès s'ha de fer de la següent manera:

  • Diagnosi de la situación actual del comerç a Mollet (oferta, estructura del teixit comercial i afectació de l'urbanisme a l'activitat comercial)
  • Pla d'actuació a curt, mig i llarg termini. Definició de moratòries en alguns àmbits comercials si les conclusions del pla ho determinen.
  • Hi ha d'haver un pla comercial establert prèviament abans d'iniciar les moratòries.

"S'ha de recordar que una vegada exhaurit el termini de les moratòries comercials no es poden tornar a repetir fins al cap de tres anys. No donarà cap fruit definir una moratòria en un determinat àmbit comercial si no hi ha un pla comercial establert a desenvolupar, mentre durin aquestes hipotètiques moratòries".

  • Pla comercial participatiu: amb tots els comerciants, tant a nivel individual com amb les seves asociación.

I per últim, fugim de les propostes que tenen com a únic objectiu generar titulars als mitjans i buscar vots. Potser treballem més en silenci que altres formacins polítiques de Mollet, però les nostres propostes, a diferencia de les seves, tenen contingut.

A continuación posem a la vostra disposició el díptic que hem desenvolupat per informar als comerços sobre aquesta iniciativa.

NOTA: Us podeu baixar el document en format PDF clicant amb el botó dret el ratolí sobre el document.