El passat 17 de desembre vam presentar un informe en el que vam comparar a nivell economicfinancer tots els ajuntaments de Catalunya entre 40.000 i 60.000 habitants.

Amb aquest informe es poden treure conclusions sobre la gestió de l'ajuntament de Mollet del Vallès comparativament amb la resta d'ajuntaments d'unes dimensions d'habitants similars al nostre.

El passat 4 de desembre vam presentar un estudi detallat de com estava repartit els drets de cobraments pendents a favor de l’Ajuntament de Mollet o, el que es coneix comunament, com a deutes de tercers amb l’Ajuntament.

Aquest deute està format per imports pendents d’altres administracions amb l’Ajuntament, però també de ciutadans i empreses.

Davant dels atacs que està rebent el sistema educatiu català i, en concret, la immersió lingüística, el PDeCAt presentarà una moció al Ple que va ser redactada i acordat per l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i la FMC (Federació de Municipis de Catalunya) el passat desembre.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès reclamarà gairebé 600.000 euros a la Generalitat de les escoles bressol municipals, segons la nota de premsa que s’ha fet públic les darreres setmanes.

El passat 29 de gener es va celebrar el Ple de pressupostos. Va ser un ple amb un endarreriment de 2 mesos respecte al que estàvem acostumats els darrers anys. El motiu no era cap altre que el Partit Demòcrata no donava suport als pressupostos i, per tant, el PSC estava obligat a buscar pactes alternatius.

Aquest any el nostre vot no podia ser favorable per dos motius: En primer lloc, per l’incompliment de part dels acords del pressupost anterior que havia decantat el nostre vot favorable i, en segon lloc, pel posicionament del govern de la ciutat respecte al procés a nivell nacional.